Apeldoorn, de ideale uitvalsbasis

In de grootste provincie van Nederland vindt men, bereikbaar via de A50 en de A1, de plaats Apeldoorn. Een plaats die startte met papierproductie en groeide mede door de komst van de Familie van Oranje dat huis Het Loo kocht.

De plaats die bekend is van ‘Even Apeldoorn bellen’ en door attracties zoals Apenheul, Koningin Julianatoren en Paleis het Loo. De plaats waar prachtige herenhuizen in historische staat worden gemoderniseerd en wat de perfecte combinatie biedt van groen, ruimte en reuring.

De Brinkhof wordt getransformeerd naar verschillende type woningen (studio’s, lofts en twee- tot vierkamerappartementen) en variëren in oppervlakte van circa 35 tot 157 vierkante meter. Er is een variatie in buitenruimtes, van Franse balkons, tuintjes tot zeer ruime terrassen. Door het voormalige kantoorkarakter beschikken meerdere woningen over unieke hoge plafonds wat een ruimtelijk gevoel geeft.

De gezamenlijke binnentuin en het dakterras worden ingericht met veel groen en zitplekken. Parkeren kan in de ondergrondse parkeergarage. Iedere woning beschikt over eigen externe bergruimte onder het pand.

Wandelen vanaf De Brinkhof

1 minuut
naar het centrum

1 minuut naar
de supermarkt

10 minuten naar
het station

7 minuten naar
de sportschool

"Wonen in het centrum van Apeldoorn met de ruimte en rust dichtbij"

Veluwe en groen

Apeldoorn ligt in een bosrijke omgeving op De Veluwe. Vanuit de bruisende binnenstad bent u zo in de natuur. Naast De Veluwe biedt Apeldoorn groene plekken in het centrum; het Catharina Amaliapark, Park Berg en Bos en het Oranjepark zijn plekken waar u even aan de drukte van de stad kunt ontsnappen.

Erop uit

Het historische paleis Het Loo, Apenheul, Koningin Julianatoren en sportpark Berg en Bos zijn plekken voor plezier en vertier. Ook vindt u in het centrum het CODA, wat staat voor Cultuur Onder een Dak Apeldoorn. Het is een cultuurhuis dat een openbare bibliotheek, archief en museum huisvest. Voor een avond ontspanning gaat u naar bioscoop Vue of naar theater Orpheus.

Winkelen

Het centrum van Apeldoorn ligt aan uw voeten. Zodra u het pand uitstapt en de weg oversteekt bevindt u zich in het hart van Apeldoorn. Het bruisende centrum heeft een breed aanbod aan winkels en boetiekjes. De hoofdstraat is de thuisbasis van vele landelijke en internationale winkelketens. Unieke winkeltjes, die typisch Apeldoorns zijn, vindt u voornamelijk in de zijstraatjes en op de pleinen. Ze geven de binnenstad karakter en een eigen gezicht. Overdekt winkelen kan in winkelcentra Oranjerie of Korenpassage.

Horeca

Wie houdt van lekker eten, zal moeite hebben met kiezen. Het aanbod restaurants en eetcafés is in Apeldoorn groot. Elke keuken in deze stad is goed vertegenwoordigd, van kleine eetcafés en lunchrooms tot luxe restaurants met Michelin ster. Apeldoorn heeft op culinair gebied alles te bieden wat u maar kunt wensen. 

Bezichtigen

Over

Inschrijven

Over