"Om te ervaren hoe het wonen in De Brinkhof zal zijn worden een drietal woningen compleet ingericht op verschillende wensen en ritmes."

Wonen in het centrum van Apeldoorn met de ruimte en rust dichtbij. Wie kiest voor De Brinkhof is verzekerd van een heerlijke plek om te wonen op een perfecte locatie in Apeldoorn.

Het pand, dat voorheen als verzamelcomplex voor wonen, werken en winkelen diende, wordt getransformeerd naar onder meer koopwoningen. De verschillende type woningen (studio’s, lofts en twee- tot vierkamer appartementen) variëren in oppervlakte van circa 35 tot 120 vierkante meter. Er is een variatie in buitenruimtes, van Franse balkons, tuintjes tot zeer ruime terrassen. Door het voormalige kantoorkarakter beschikken meerdere woningen over unieke hoge plafonds wat een bijzonder ruimtelijk gevoel geeft.

De gezamenlijke binnentuin en het dakterras worden ingericht met veel groen en zitplekken. Parkeren kan in de ondergrondse parkeergarage. Iedere woning beschikt over een eigen externe bergruimte onder het pand.

In het najaar van 2021 start de verkoop van De Brinkhof. Naar verwachting zijn de woningen van fase 1 in het tweede kwartaal van 2022 gereed. 

Rustenburgstraat 22A

Een woning die is voorzien van veel natuurlijke materialen en kleuren wat zacht en knus voelt

Rustenburgstraat 22B

Een woning met zwarte details en veel planten wat voor een stoerdere uitstraling zorgt

Rustenburgstraat 22C

Een ruime luxe woning met een kunstzinnige kleurrijke twist

Informatie

Historie

Informatie

Historie